Uit eten bij Deus aan de Herengracht in Amsterdam

deus restaurant

In het historisch centrum van Amsterdam, waar de grachten er sfeervol en sierlijk bijliggen en waar de geschiedenis zichtbaar is ieder steegje, schittert een culinair juweeltje aan de befaamde Herengracht – Deus Restaurant.

Dit is geen gewoon restaurant; dit is een bestemming voor zowel de culinaire ontdekkingsreiziger, als de liefhebber van de kenmerkend Amsterdamse unieke sfeer. Dit alles gecombineerd met een eigen motor gadget store en restaurant!

Fraaie locatie hartje Amsterdam

Deus bevindt zich op een plek die geschiedenis uitademt, en tegelijkertijd heel actueel urban is. Terwijl je door de sfeervolle straten van Amsterdam slentert en de grachtengordel bewondert, stap je zo naar binnen bij Deus voor een keur aan maaltijden in een laid back ambiance. De Herengracht, met zijn imposante herenhuizen en historische charme, biedt zo het perfecte decor voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Het restaurant is gehuisvest in een van die prachtige grachtenpanden die Amsterdam zo uniek maken.

Culinaire & informele motor hang-out

Het concept Deus kent een heel eigen geschiedenis. Ontstaan in Australië, als hang-out voor de surfer- en motorscene, vind je er vandaag de dag nog alle sporen van terug. Deus heeft een eigen motoronderdelen shop, waar bijzondere gadgets verkrijgbaar zijn. Een bezoek aan Deus staat dus voor een kennismaking met de vrije sfeer die de surfer- en biker scene met zich meebrengen. Deus vind je op tal van plekken mondiaal over de hele wereld. In Amsterdam tref je het Nederlandse restaurant!

Wandelend langs de grachten popt daar ineens de shop/ het restaurant op. Als jonge urban biker kun je niet om de kleding- en gadgetlijn van Deus heen! Dit is een store waar je gewoon even moet rondsnuffelen, om vervolgens te ontdekken dat je hier nog verrassend lekker kunt eten in het hippe restaurant. Shoppen en neerstrijken in de Deus experience is alleen al een reden om Amsterdam te bezoeken!

Tip: je kunt er ook met groepen dineren, bezoek dus snel de website zodat je jullie bezoek alvast kunt reserveren!

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *