Kerstpakketten 2023: De trends en tips

kerstpakket 2023

Op zoek naar kerstpakketten 2023 voor medewerkers en/of relaties? Graag helpen wij u een handje door de Tips en trends in kerstpakketten 2023 te noemen! Het kerst seizoen is inmiddels in volle gang en een rondje langs onze vaste afnemers geeft een duidelijk beeld van de wensen van de kerstpakketten inkopers van 2023.

Waar moet een kerstpakket aan voldoen?

Het pakket moet goed gevuld zijn met voornamelijk veel food-items.

De kleurstellingen rood in combinatie met donkere tinten ook de Nederlandse kleuren zijn erg populair.

De waarde ligt gemiddeld op € 35,00 excl. BTW.

Het meest gekozen geschenk in het kerstpakket is, op dit moment, een tas.

Wat is er belangrijk?

Fiscaal: Op 1 januari 2015 werden kerstpakketten bij de fiscus fiscaal ondergebracht in de nieuwe werkkostenregeling. Dit betekend dat werkgevers 1,2 % van de totale fiscale brutoloonsom (voorheen 1,5 %) aan vergoedingen en verstrekkingen voor hun werknemers mogen besteden. Dat maakt ook het verstrekken van kerstpakketten voordelig en belastingvrij

Bestelmoment: Verzeker je van het beste kerstpakketten aanbod door tijdig je zoektocht te beginnen, zo heb je keuze uit meer dan 1.000 verschillende kerstpakketten en in alle prijsklassen.

Het uitreikmoment: Het is zover, je hebt het pakket gekozen en besteld en het uitreikmoment is aangebroken! Maak er een feestje van! Een groot deel van de werknemers ervaart de waardering extra als u wat meer moeite doet om het kerstpakket met nét wat meer aandacht uitreikt en dat werpt zijn/haar vruchten zeker af.

We zien helaas dat het nog vaak voorkomt dat het met zorg gekozen kerstpakket afgehaald kan worden tussen bepaalde tijdstippen in een kamertje op de expeditie. Dat kan beter! Mobiliseer de directie en maak daarmee de overhandiging persoonlijker. Zo wint het geschenk aan kracht en voelt men zich zeker meer gewaardeerd!

Duurzame kerstpakketten

‘Duurzame kerstpakketten’ zijn niet meer weg te denken uit het kerstpakketten assortiment. Maar wat is nu eigenlijk ‘duurzaam’ Als we het heel letterlijk nemen gaat het over twee zaken:

De lengte in tijd dat een product meegaat

De lengte van een proces, wat zoveel wil zeggen dat het de aarde niet uitput en dat de producten die op duurzame wijze gemaakt worden dus een productieproces hebben dat deze uitputting voor is.

Gezien het feit dat de fossiele brandstoffen en hulpstoffen in steeds beperktere mate aanwezig zijn en dat het ‘op goede voorwaarden’ produceren steeds belangrijker worden is ‘Duurzaamheid’ zeer belangrijk en populair onderwerp, en wat ons betreft is dat volledig terecht.

Als we spreken over ‘Duurzame kerstpakketten’ kijken we naar de herkomst en vervaardiging van de gebruikte producten. Dus met oog voor mens en milieu, het moet dan ook in harmonie zijn. Hierbij valt te denken aan Fair trade kerstpakketten.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *